Cafea COLUMBIA Finca San Sebastian – MICROLOT – Cafea Prajita
48,00 lei – 153,00 lei
Gust: fructat de măr, citrice, ananas, fructe tropicale cu gust de ciocolată neagră
Product Description
Procesare: Natural Anaerobic 120H ; Scor SCA : 88 pc. ; Microlot
Jose Miller Gutierrez a cumpărat Finca San Sebastian în 2005 de la proprietarul anterior. Jose a lucrat ca culegător de cafea la fermă înainte de a o cumpăra. Când fostul proprietar a decis să-l vândă, s-a oferit lui Jose să-l cumpere, așa că Jose a lucrat pentru a colecta banii și el și proprietarul au elaborat un plan de plată.
Jose este un cultivator de cafea din a treia generație. Un prieten l-a introdus în fermentația anaerobă și a început să producă naturale anaerobe ca acesta.
Cultivare
Ferma are sol lutos vulcanic. Locul vulcanic este bogat în nutrienți și oferă mediul ideal pentru arborii de cafea. Pe lângă cafea, Jose cultivă și banane și yuca.
Recoltare și post-recoltare
Culegătorii culeg manual cireșele roșii coapte și sunt prelucrate la fermă. Odată culese, lucrătorii sortează din nou cireșele pentru a se asigura că numai cireșele coapte sunt procesate. Cireșele selectate sunt puse în pungi de plastic și sigilate astfel încât să poată fermenta anaerob timp de 5 zile. După fermentare, cireșul este pus în silozuri mecanice pentru uscare. Temperatura din silozuri este reglată cu atenție și cireșul se usucă lent timp de 4 până la 5 zile.
Additional information
Origine | |
---|---|
Brand | |
Procesare | |
Aciditate | |
Aromă | |
Gust | fructat de măr, citrice, ananas, fructe tropicale cu gust de ciocolată neagră |
Gramaj | |
Granulație |