Produsele noastre

Sale!

Cafea BRAZILIA Fazenda das Almas – Anaerobic – MICROLOT

36,00 lei115,00 lei

Gust: fructe tropicale, smochine, afine, curmale

250g
500g
1000g
boabe
Prețul inițial a fost: 39,00 lei.Prețul curent este: 36,00 lei.
Prețul inițial a fost: 73,00 lei.Prețul curent este: 64,00 lei.
Prețul inițial a fost: 125,00 lei.Prețul curent este: 115,00 lei.
măcinată pentru filtru
Prețul inițial a fost: 39,00 lei.Prețul curent este: 36,00 lei.
Prețul inițial a fost: 73,00 lei.Prețul curent este: 64,00 lei.
Prețul inițial a fost: 125,00 lei.Prețul curent este: 115,00 lei.
măcinată pentru ibric
Prețul inițial a fost: 39,00 lei.Prețul curent este: 36,00 lei.
Prețul inițial a fost: 73,00 lei.Prețul curent este: 64,00 lei.
Prețul inițial a fost: 125,00 lei.Prețul curent este: 115,00 lei.

Articole: 0

Total: 0,00 lei

Aflați mai multe detalii Cod produs: DC00001 Category:

Product Description

Cafea BRAZILIA Fazenda das Almas
Procesare: Anaerobic ; Scor SCA: 86.5 pc.

Adriano Muniz este un mare partener al SMC, deja familiarizat cu cafeaua de specialitate și un pionier în cultivarea cafelei în regiunea sa, Cabo Verde. Conducând Fazenda das Almas alături de fiii săi Matheus și Thiago, a primit premiul pentru locul șase cu unul dintre microloturile sale speciale. Cabo Verde s-a remarcat prin calitatea excepțională a cafelei sale și a ocupat, de asemenea, locul trei și șapte în clasament. Marcelo Martins și Guilherme Cássio au primit toate învățăturile de la părinți pentru a urma o carieră în cultivarea cafelei.

Acest lot, produs de Adriano Muniz, fiii săi Thiago și Matheus la Fazenda das Almas, era supus unei fermentații anaerobe de aprox. 69 de ore. Apoi descărcat și supus unui proces de uscare foarte lent, asigurând integritatea boabelor. În timpul procesului, toți parametrii, cum ar fi temperatura, sunt strict controlați pentru un rezultat optim. Cafeaua se recoltează cu un procent mare de cireșe coapte, acceptând un număr minim de fructe verzi (sub 5%). Apoi separate prin densitate în mașină de spălat, asigurând uniformitatea maximă a lotului. După acest proces, produsul a fost introdus în cutii bine igienizate și închise ermetic. Cu ajutorul unui dispozitiv de blocare a aerului, gazele produse în timpul fermentației sunt eliberate fără riscul de a pătrunde oxigen, asigurându-se astfel un mediu anaerob.

Additional information

Origine

Brand

Procesare

Aciditate

Aromă

Gust

Gramaj

, ,

Granulație

, ,

has been added to the cart. View Cart