Cafea KENYA Nyeri Matunda AA Natural – MICROLOT
38,00 lei – 124,00 lei
Gust: de fructe coapte, căpșuni, note vinoase, caracter de smoothie tropical precum banană și nucă de cocos
Product Description
Kenya prelucrată în mod natural.
Aceasta este oportunitatea ta unică de a gusta ceva complet diferit. Fermentația naturală scoate în evidență arome lactice care conferă unora dintre fructe un caracter de smoothie tropical, cum ar fi banana și nuca de cocos. Această cafea este fructuoasă, cu foarte vinoasă și multe fructe mature.
Istoria fermei datează din anii 1940, când familia domnului EW D’Ollier era proprietara fermei. Soții D’Ollier obișnuiau să-și prelucreze și să măcine cafeaua, precum și pentru micii fermieri vecini. În 1976, au vândut ferma către Gatatha Farmers Co Ltd, care a condus ferma până acum.
Această cafea este procesată în mod natural și este foarte neobișnuit să găsești o astfel de cafea procesată în Kenya. Imediat după recoltare, cireșele sunt culese manual. Doar cele mai bune cireșe sunt folosite pentru a produce această cafea procesată naturală unică. Cireșele sunt apoi uscate între 21 și 35 de zile.
Additional information
Origine | |
---|---|
Brand | |
Procesare | |
Aciditate | |
Aromă | |
Gust | |
Gramaj | |
Granulație |