Cafea BRAZILIA Cemorrado Chocolate Edition, 22/23 – Cafea Prajita
39,00 lei – 118,00 lei
Gust: dulce intens de ciocoloată neagră, cacao pudră, cacao nibs, corp plin
Stoc epuizat
Product Description
Procesare: Naturală ; Scor SCA: 82.75 pc.
Există America Latină și apoi Brazilia. Brazilia face cafeaua diferit de restul lumii și datorită scării masive a producției de cafea în țara însăși, numeroasele regiuni, fermieri și exportatori se combină pentru a produce un caleidoscop de diferite calități. Programul nostru Volcafe Way a fost implementat pentru prima dată în urmă cu mai puțin de 2 ani în Brazilia. De atunci, peste 500 de ferme s-au alăturat programului. Suntem foarte mândri să vedem cum fermierii apreciază Volcafe Way și beneficiile sale.
Majoritatea brazilelor noastre provin din Mogiana și Cerrado. Mogiana se învecinează spre est cu Sul de Minas. Este o regiune în care pot fi găsite loturi excepțional de dulci. Cafelele Cerrado sunt de obicei fine și curate, cu un corp bun. Este cea mai nouă zonă din Minas Gerais, unde cultura cafelei este „doar” veche de patru decenii, dar a fost recunoscută rapid ca o regiune fiabilă, de înaltă calitate, producătoare de diverse cafele fine și comerciale.
Cemorrado Chocolate Edition selectată din gama noastră de loturi braziliene fine, create exclusiv pentru noi. Am ales această calitate distinctă, având un profil diferit și seducător. Versatil și solid, această cafea va oferi fundalul perfect pentru a se potrivi oricărui amestec. Cu un profil cu note dulce și intens de ciocolată neagră, cacao pudră, cacao nibs, corp plin.
Cafeaua denumită Cemorrado provine atât din regiunile Cerrado, cât și din regiunea Alta Mogiana și astfel sunt combinate cu numele Cemorrado.
CERRADO este prima zonă producătoare de cafea din lume care beneficiază de o etichetă „Origine desemnată” – similară cu vinul. Regiunea deține combinația perfectă între altitudine, topografie plană și un model climatic binecuvântat, cu anotimpuri bine definite. Verile calde și umede favorizează înflorirea intensă și maturarea uniformă a vișinilor; în timp ce iernile uscate și calde cu umiditate scăzută a aerului contribuie la menținerea calității intrinseci a cafelei în timpul recoltării și prelucrării.
ALTA MOGIANA își ia numele de la compania feroviară care a contribuit foarte mult la extinderea cafelei în zonă. Cu combinația potrivită de altitudine, soluri bogate și climă stabilă, Alta Mogiana oferă condiția perfectă pentru cultivarea cafelei. Cu o strategie activă de tăiere, fermierii din Alta Mogiana sunt unul dintre cei mai productivi din Brazilia.
Recoltare după recoltare, selectăm cu atenție cafeaua pentru a asigura consistența profilului și disponibilitatea pe termen lung. Cemorado Chocolate Edition nu va dezamăgi!
Additional information
Origine | |
---|---|
Brand | |
Procesare | |
Aciditate | |
Aromă | |
Gust | dulce intens de ciocoloată neagră, cacao pudră, cacao nibs, corp plin |
Gramaj | |
Granulație |